Reteta postata pe: 04 martie 2010
Ingrediente
-1 foaie sau 2 daca sunt mai mici ptr cremes, -1 budinca de vanilie sau banane, -250gr lapte, -250gr frisca batuta tare, -fructe:capsuni, kiwi, portocale,caise ce fructe va plac, -gelatina ptr pus peste fructe sa nu-si schimbe culoarea
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
Mod de preparare
Se coace foaia si se lasa la racit. Intre timp se face budinca, se amesteca cu frisca si se pune la frigider. Se aseaza foaia pe un platou si se intinde budinca cu frisca amestecata apoi o ornam cu fructele taiate felii(foto). Se face gelatina care se pune peste fiecare fruct ca sa nu-si schimbe culoarea dupa o vreme. Se lasa sa stea un pic apoi se poate servi.
Enjoy!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe si budinca" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Ungem o tava de tarta cu ulei , tapetam cu faina si intindem foaia de aluat.Cu ajutorul unei furculite
1 vot
2 comentarii
2h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2012
Ce delicioasa cu atatea fructe!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012
Ce frumoasa este, cu siguranta un deliciu!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010
Foarte frumos ornata.
Ioana capsunica (Chef de cuisine) , 19 mai 2010
Arata foarte bine! Fructele intotdeauna sunt un deliciu! Ai votul meu!
Maria Lupean (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010
Florina: foile mele nu le cumpar coapte de aceea trebuie sa le coc. :)
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010
Tarta e frumos decorata.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010
Tortul e frumos decorat.
Florina (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2010
intrebare:foile de cremes sunt gata coapte in comert...si ale tale arata ca niste foi din comert.deci de ce sa le mai pui sa se coaca????????
Anastasia (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010
ce vesel arata platoul cu tarta :) !!!!!!!
flori de piatra (Chef de cuisine) , 19 martie 2010
Arata perfect.Felicitari.
nadia , 11 martie 2010
O minunatie!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010
Arata tare bine! O minunatie!
Maria Lupean (Chef de cuisine) , 05 martie 2010
Multumesc doamnelor!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 04 martie 2010
foarte aspectuoasa!si buna!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 martie 2010
Felicitari !!!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 04 martie 2010
Felicitari,arata minunat.
Alice85 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010
10 cu felicitari......arata extraordinar de bine.am salvat si eu reteta..
NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 04 martie 2010
Ce bine arata!!!!