autor:

silviana maftei

» » Dulciuri diverse

Tarta cu grapefruit

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
4 oua, 4 linguri zahar, 4 linguri faina, 1 plic cu crema de vanilie, si laptele aferent, 1 plic cu gelatina, 2 grapefruite

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Din cele 4 oua,4 linguri zahar,4 linguri de faina se face un pandispan care se coace intr-o tava unsa si tapetata cu faina,20-25 minute la foc mediu

Crema de vanilie se face conform instructiunilor de pe plic,dupa ce crema s-a racit se intinde pe pandispan

Gelatina se dizolva conform instructiunilor

Fructele se taie in felii si se aseaza peste crema de vanilie,se ung cu gelatina,se tine la rece pana in momentul serviri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu grapefruit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta racoritoare cu grapefruit rosu si lavanda parfumata

Tarta racoritoare cu grapefruit rosu si lavanda parfumata

Se maruntesc biscuitii la robot, apoi se adauga untul topit si praful de roscove, se amesteca bine

1 vot    0 comentarii
50 min
Retete de Craciun
Plăcintă cu prune şi brânză de vaci

Plăcintă cu prune şi brânză de vaci

Am curăţat prunele si le-am rupt în 2. Adevărul e că nu le-am cântărit! Cuptorul îl aprindeţi

5 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

    arata ca o floare ;decorativa si cred ca si gustoasa

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    arata ft bine!

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    O delicatesa......

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

      Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

      Trebuie sa fie o bunatate...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009

      Foarte frumos.Nota 10.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

      Trebuie sa fie un deliciu,ca pozele nu pot sa le vad de reclama lor.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1 plic cu crema de vanilie
  • si laptele aferent
  • 1 plic cu gelatina
  • 2 grapefruite

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

arata ca o floare ;decorativa si cred ca si gustoasa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Fursecuri ptr ceai