Din cele 4 oua,4 linguri zahar,4 linguri de faina se face un pandispan care se coace intr-o tava unsa si tapetata cu faina,20-25 minute la foc mediu
Crema de vanilie se face conform instructiunilor de pe plic,dupa ce crema s-a racit se intinde pe pandispan
Gelatina se dizolva conform instructiunilor
Fructele se taie in felii si se aseaza peste crema de vanilie,se ung cu gelatina,se tine la rece pana in momentul serviri.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii