Se amesteca faina cu margarina, apa, sare si se framanta un aluat cere se lasa apoi la rece 30 min.
Se curata gutuile si merele, se taie in sferturi si se pun la fiert in vase separate. Gutuile se fierb 20 min iar merele 10 min.
Intr-o forma de tarta se pune margarina, se presara zaharul, se aseaza fructele taiate felii si se intinde aluatul intins. Se da la cuptor 35 min. Dupa ce s-a copt si racit, se rastoarna pe un platou.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii