Se faramiteaza biscuitii fin de tot si se framanta cu untul topit, si cu aluatul astfel obtinut se imbraca o forma de tarta cu diametrul de 28 cm.
Se bat bine ouale cu frisca si zaharul, pana ce devin cremoase.
Se rade coaja de la 2 lamai din cele 4 si apoi se storc (toate), iar zeama si coaja rasa se incorporeaza in crema de oua, care se toarna peste aluatul din forma. Se presara nuca de cocos peste crema, se da tarta la cuptorul incins la 180gr. si se coace aproximativ 30 de minute. Inainte de a o servi, se poate garnisi cu felii de lamaie glasate.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii