Se faramiteaza biscuitii fin de tot si se framanta cu untul topit, si cu aluatul astfel obtinut se imbraca o forma de tarta cu diametrul de 28 cm.
Se bat bine ouale cu frisca si zaharul, pana ce devin cremoase.
Se rade coaja de la 2 lamai din cele 4 si apoi se storc (toate), iar zeama si coaja rasa se incorporeaza in crema de oua, care se toarna peste aluatul din forma. Se presara nuca de cocos peste crema, se da tarta la cuptorul incins la 180gr. si se coace aproximativ 30 de minute. Inainte de a o servi, se poate garnisi cu felii de lamaie glasate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii