Se preincalzeste cuptorul la 170 C/350F
Se amesteca biscuitii intr-un bol cu zaharul, apoi cu untul, cu ajutorul unei furculite. Apoi se apasa intr-o forma de tarta de 20 cm diametru - pe fund si laterale. Se coace in mijlocul cuptorului 10 minute, apoi se lasa la racorit (in forma). Lasati cuptorul sa mearga. Se bate cu telul laptele condensat si galbenusurile pana sunt combinate bine. Se adauga sucul si se bate cu telul pana se combina bine si amestecul se ingroasa putin.
Se toarna in crusta si se coace 15 minute. Se raceste un pic (umplutura va continua sa se inchege), apoi se da la frigider acoperita cel putin 8 ore.
Se serveste cu crema de frisca batuta chiar inainte de a servi (3/4 cana de crema e suficienta pentru intreaga tarta).
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii