Tarta cu leurda

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu leurda

Ingrediente

  • 2 oua
  • 50ml ulei
  • 250ml iaurt
  • 300g faina "Dobrogea"
  • 1 plic praf de copt
  • 100g carne(piept/pulpa) de pui fiarta taiata cuburi
  • 3 oua fierte, taiate cuburi
  • 2 legaturi de leurda
  • 1 lingurita sare
  • ½ lingurita piper

Mod de preparare

Pregatim un aluat din oua, un praf de sare, ulei si iaurt . Intr-un bol separate, amestecam faina si praful de copt. Leurda o tocam marunt sau o maruntim la robot, apoi o golim peste faina. Adaugam bucatelele de oua si carne si amestecam toate ingredientele uscate. Turnam deasupra ingredientele umede, asezonam cu sare si piper, amestecam coca si o golim intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor pentru 60’, la foc mediu.

Portionam si servim, dupa ce o lasam putin la racit.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor