Intr-o caserola se pune faina,in mijloc se aseaza untul nu foarte moale,se amesteca bine pana devine un aluat nisipos.
Se adauga zaharul,ouale,un praf de sare,si coaja de la o lamaie. Se framanta un aluat fraged se introduce intr-o punga de plastis si se pune pt 30 minute in frigider.
Se intinde o foaie mai inalta pe bordul tavii unse cu margarina,se umple cu gem,marmelade,etc. Deasupra se poate decora cu diverse forme sau cu fasii de coca.
Din acesta coca vor iesii 2-a tavi de tarta,le puteti umple cu mere, sau cu alte fructe,sau pur si simplu se pot face biscuiti ft fragezi!!!
Se coace la cuptorul incins 180° timp de 25 minute.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii