1. Preincalzim cuptorul la 200 grade Celsius.
2. Pentru baza amestecam toate ingredientele bine, tapetam o tava de cozonac cu hartie de copt, punem compozitia in tava si o intindem cu ajutorul unei linguri.
3. Introducem tava in cuptor pentru 10 minute.
4. Pentru umplutura mixam ricotta cu iaurt, sare si piper, adaugam mazarea si amestecam.
5. Reducem temperatura cuptorului la 190 grade Celsius, scoatem tava, punem umplutura deasupra crustei si introducem din nou in cuptor pentru 30 min.
6. Morcovul curatat il feliem cu ajutorul unui curatator de legume, sfecla o taiem felii apoi decupam cerculete mici cu ajutorul unui pai de suc. Le punem deasupra tartei dupa ce o scoatem din cuptor.
Lasam tarta sa se raceasca complet, apoi o bagam la frigider pentru o ora.
Nota!
Pentru a fi in intregime dietetica puteti inlocui ricotta cu quark si iaurtul nataural cu unul care are 0% grasime!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii