Preparare:
Aluatul.
Cernem faina intr-un castron si adaugam untul taiat cubulete. Presaram sarea pe margine iar in mijlocul gramezii de faina spargem oul.Adaugam laptele si amestecam pana obtinem o compozitie omogena, asemanatoarea cu cea pentru chec.
Umplutura:
Punem carnea, mazarea, cartoful, morcovul si dovlecelul (taite cubulete/felii/rondele...cum vreti) la fiert in apa cu sare timp de 10 minute. Scurgem apoi apa si adaugam usturoiul pisat.Scurgem din nou de apa si adaugam totul in compozitia de aluat.Nivelam si dam la cuptor la foc potrivit timp de 30-40 de minute. Eu am asezat deasupra si cateva felii de dovlecel, taiate foarte subtire.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii