Bati margarina spuma si aduagi zaharul si galbenusurile, separat bati albusurile apoi incorporez in prima compozitie, se adauga faina, praful de copt si zaharul vanilat.
Tava de tarta se tapeteaza cu unt si faina. Se toarna compozitia si deasupra se pun felii de de mere in forma de evantai.
Ca sa ramana merele deasupra se trec pe o parte prin faina.
Se da la cuptor 30 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii