Ingrediente
- 200 g foitaj( 2 foi din comert), - 4 mere, - 1 lingura de unt, - 2 linguri de zahar, - 50 g dulceata de caise sau piersici
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
2 voturi
Mod de preparare
Merele se curata de coaja, se taie pe jumatate si se scoate cotorul. Se taie in feliifine. Se acopera partea centrala (cea intepata) cu felii de mere, lasand marginile neacoperite.
Peste mere se pun cantitati mici de unt(repartizand pe toata suprafata cu mere insa nu pe fiecare feliuta ) si pudrati cu cele doua lingurite de zahar.
Se introduce tava in cuptorul incins la 170ºC cam 20-25 minute.
Cand e gata se scoate si se unge tarta cu dulceata de caise si se serveste cu putin sirop de zmeura.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010
Felicitari! Arata foarte bine