Se rad merele si se pun la calit cu zaharul si cand sunt gata se pune scortisoara. Separat, se amesteca cele 2 oua cu ingredientele specificate mai sus ( praful de copt sa se amestece, mai intai, cu faina). Jumatate din compozitie se pune in tava de tarta unsa cu margarina si tapetata cu faina si se da la cuptor 10 minute, dupa care se pun merele calite, iar apoi restul de compozitie si se da la cuptor inca 25/30 minute. Dupa ce este gata se presara zahar pudra pe deasupra si.... pofta buna !!!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii