Se rad merele si se pun la calit cu zaharul si cand sunt gata se pune scortisoara. Separat, se amesteca cele 2 oua cu ingredientele specificate mai sus ( praful de copt sa se amestece, mai intai, cu faina). Jumatate din compozitie se pune in tava de tarta unsa cu margarina si tapetata cu faina si se da la cuptor 10 minute, dupa care se pun merele calite, iar apoi restul de compozitie si se da la cuptor inca 25/30 minute. Dupa ce este gata se presara zahar pudra pe deasupra si.... pofta buna !!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii