Se framanta faina cu praful de copt, uleiul si un ou. Se intinde cu vergeaua o foaie rotunda, care se asaza intr-o forma de tarta, unsa. Peste aluat se pun merele curatate si taiate felii. Untul, inmuiat in prealabil, se amesteca cu celalalt ou si cu zaharul pudra si se toarna peste mere. Se coace 15-20 de minute in cuptorul incins. Se scoate din forma si se pudreaza bine cu zahar.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii