Se framanta faina cu praful de copt, uleiul si un ou. Se intinde cu vergeaua o foaie rotunda, care se asaza intr-o forma de tarta, unsa. Peste aluat se pun merele curatate si taiate felii. Untul, inmuiat in prealabil, se amesteca cu celalalt ou si cu zaharul pudra si se toarna peste mere. Se coace 15-20 de minute in cuptorul incins. Se scoate din forma si se pudreaza bine cu zahar.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii