Se framanta faina cu praful de copt, uleiul si un ou. Se intinde cu vergeaua o foaie rotunda, care se asaza intr-o forma de tarta, unsa. Peste aluat se pun merele curatate si taiate felii. Untul, inmuiat in prealabil, se amesteca cu celalalt ou si cu zaharul pudra si se toarna peste mere. Se coace 15-20 de minute in cuptorul incins. Se scoate din forma si se pudreaza bine cu zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii