Se amesteca margarina cu 2 linguri zahar,cu sarea,apa,praful de copt si faina pana ce devine un aluat usor de intins.Se pune la frigider pentru 30 minute.Intre timp se curata merele, si se presara zaharul vanilat si scortisoara peste ele.
Se intinde aluatul si se aseaza intr-o forma de tarta care va fi tapetata cu putina margarina si faina.Se aseaza merele taiate felii una langa alta,se pune dulceata si se poate presara un pic de zahar vanilat peste.Se da la copt pentru 40 minute si se va taia rece.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii