Se amesteca margarina cu 2 linguri zahar,cu sarea,apa,praful de copt si faina pana ce devine un aluat usor de intins.Se pune la frigider pentru 30 minute.Intre timp se curata merele, si se presara zaharul vanilat si scortisoara peste ele.
Se intinde aluatul si se aseaza intr-o forma de tarta care va fi tapetata cu putina margarina si faina.Se aseaza merele taiate felii una langa alta,se pune dulceata si se poate presara un pic de zahar vanilat peste.Se da la copt pentru 40 minute si se va taia rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii