Se lasa aluatul sa se decongeleze. Se face un cerc din aluat. Se clateste cu apa o forma de tarat sau de tort si se asaza aluatul. Se formeaza o margine ridicata. Se incalzesc impreuna cele doua feluri de gem si se intinde jumatate din cantitate pe aluat. Se spala fructele, se taie sferturi si se scot cotoarele. Pulpa se taie felii subtiri si se stropesc cu suc de lamiie. Untul se topeste intr-o cratita. Se asaza felii de mar peste aluat ca tiglele. Se ung cu unt si dulceata, se presara cu scortisoara si se coace tarta 30-35 min.
Prajitura se serveste fierbinte

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii