Din ingredientele pentru blat am framantat un aluat, pe care l-am invelit in folie alimentara si l-am dat la frigider pentru 30 min. (l-am lasat mai mult pentru ca m-am ocupat de mere si budinca)
In acest timp am curatat si taiat marunt merele. Le-am calit cu zahar, scortisoara si esenta de vanilie.
Cele doua plicuri de budinca le-am preparat cu 800 ml de lapte si 4 linguri de zahar.
Forma de tort rotunda am tapetat-o cu hartie de copt, am asezat in ea aluatul scos de la frigider si intins cu mainile in tava astfel incat sa imbrace putin si marginile formei.
Am dat blatul de tarta la cuptor pentru 15 minute.
Apoi am pus merele calite, budinca de vanilie si am dat la cuptor pentru 45 de minute.
Din cand in cand se verifica sa nu se arda deasupra.
Sursa: http://www.bucatarianoastra.com/forum.htm
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii