Pregatim pasta pt biscuite:amestecam zaharul cu untul rece taiat cuburi(in robotul de bucatarie sau la mana),adaugam unul cate unul,galbenusurile,omogenizand dupa fiecare,coaja de lamaie,,iar la sfarsit adaugam faina amestecata cu praful de copt si sarea;coca obtinuta se infasoara in plastic si se tine 30 minute in frigider;
-ungem o tava de tart cu unt si pudram cu faina ,intindem bine coca si pe bordul tavii,ungem cu gem,asezam deasupra unul langa altul,amaretti inmuiati in lichiorul amaretto,iar deasupra turnam albusurile batute cu cele 2 linguri de zahar;In final presaram migdalele macinate si lingura de zahar brun,acoperind cu grija tot diametrul tartei;
introducem tava in cuptorul incins180°Ctimp de 40 minute;

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii