Pentru aluat amestecam ingredientele intr-un bol apoi framantam aluatul obtinut pana incorporam toata faina.
Tinem aluatul minim 30 de minute la rece.
Scoatem din frigider aluatul si il intindem sub forma rotunda si il asezam intr-o tava de tarta unsa cu unt.
Intepam aluatul din loc in loc si il dam la cuptorul preincalzit la 170 de grade timp de 5-7 minute.
Scoatem din cuptor si asezam fructele peste aluat.
Separat intr-un bol mixam smantana cu ouale si zaharul si compozitia obtinuta o turnam peste fructe.
Dam din nou tava la cuptor timp de 20 de minute.
Scoatem tava din cuptor si presaram deasupra un plic de zahar vanilat sau/si zahar pudra.
Ati citit cat de usor se face, asa ca treceti si voi la treaba!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii