Tarta cu nectarine si bezea

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Tarta cu nectarine si bezea

Ingrediente

  • * 22 piscoturi
  • * 50 g martipan (pasta)
  • * 5-6 nectarine fara coaja si taiate bucatele
  • * 3 albusuri
  • * 120 g zahar

Mod de preparare

Cu robotul de bucatarie am maruntit piscoturile si le-am amestecat cu martipanul dat pe razatoare.

Am nivelat amestecul intr-o forma de copt tapetata cu hartie de copt.

Am pus deasupra nectarinele.

Albusurile le-am batut spuma tare, apoi am adaugat cate o lingura de zahar pana cand bezeaua s-a intarit.

Am dat tarta la cuptor pana cand s-a colorat bezeaua.

Sursa: http://www.bucatarianoastra.com/forum.htm

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise