Pentru siropul din blat procedezi astfel: fierbi apa cu zaharul, lasi la racit 5 minute si adaugi sucul de fructe.
Pentru prepararea cremei procedezi astfel: amesteci zaharul, oualesi laptele, adaugi faina si un praf de sare. Fierbi compozitia pana se ingroasa, o dai deoparte si amesteci pana se raceste, apoi adaugi margarina frecata spuma cu zaharul vanilinat.
Tapezi tava aragazului cu jumatate din cantitatea de biscuiti, torni jumatate din cantitatea de sirop, asezi 3/4 din cantitatea de crema de vanilieapoi asezi restul de biscuiti si restul de crema.Asezi nectarinele si ciresele in forma de floare pe prajitura.
Deasupra torni gelatina preparata conform instructiunilor de pe plic.
Dai parjitura la rece pentru 4 ore.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii