Laptele, 2 linguri zahar si 2 plicuri zahar vanilat se dau in fiert. Se adauga orezul si se fierbe la foc mic. Se lasa sa se raceasca. Se amesteca visinele cu 2 linguri zahar si un plic zahar vanilat. Pe fundul unei tavi tapetate cu celofan se pun biscuitii, se stropesc cu visinata si se pun visinele. Se toarna orezul amestecat cu frisca batuta. Se presara cu ciocolata deasupra si se da la rece.
Se serveste taiat patrate.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii