Lasi stafidele in esenta de rom pentru 30 de minute. Prepari o coca din faina, zahar unt, 1 ou, un praf de sare si o lasi ss se odihneascs 2 ore. Speli orezul si-l fierbi cu laptele si vanilia timp de 25 de minute.
Adaugi apoi putina sare, 3 linguri pline cu zahar, oul batut, frisca, stafidele inmuiate cu romul si dupa ce s-a racit, pui albusurile batute spuma.
Intinzi coca intr-o formă de tarta, pui compozitia de orez, o stropesti cu unt topit, o pudrezi cu zahar si o dai la foc potrivit jumatate de ora. După ce s-a copt, ungi tarta cu marmelada de caise si o tai felii. E buna si calda, si rece!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii