Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana devin o crema omogena. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se dau deoparte.
In crema de galbenus am adaugat faina amestecata in prealabil cu praful de copt, am alternat cu laptele, pana la terminarea ingredientelor; am adaugat vanilia,lamaia rasa,iar la sfarsit albusurile spuma amestecand de sus in jos, incorporand cu atentie albusurile in crema omogena.
Am uns tava cu unt,am pudrat cu faina ,am turnat compozitia in tava ,iar deasupra am asezat fructele taiate feliute,am introdus in cuptorul cald 180°C timp de 45 minute. Am lasat tarta 5 minute in cuptor dupa coacere,am pudrat cu zahar.
Este o prajitura foarte economica, rapida, iar fructele le puteti inlocui, cu orice fruct de sezon.
OBS: va recomand sa tineti 35-40 minute tarta la cuptor,in modul acesta ramane mult mai pufoasa!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii