Ingrediente
*3 oua, *150g zahar, *12 pahar lapte, *250g faina, *4-5 piersici mari, *1 praf de copt, *1 pachet vanilie, *coaja de la o lamaie-rasa, 20g unt pt uns tava, -o tava rotunda pt tarte
Dificultate: Redusa | Timp: 55 min
32 voturi
Mod de preparare
In crema de galbenus am adaugat faina amestecata in prealabil cu praful de copt, am alternat cu laptele, pana la terminarea ingredientelor; am adaugat vanilia,lamaia rasa,iar la sfarsit albusurile spuma amestecand de sus in jos, incorporand cu atentie albusurile in crema omogena.
Am uns tava cu unt,am pudrat cu faina ,am turnat compozitia in tava ,iar deasupra am asezat fructele taiate feliute,am introdus in cuptorul cald 180°C timp de 45 minute. Am lasat tarta 5 minute in cuptor dupa coacere,am pudrat cu zahar.
Este o prajitura foarte economica, rapida, iar fructele le puteti inlocui, cu orice fruct de sezon.
OBS: va recomand sa tineti 35-40 minute tarta la cuptor,in modul acesta ramane mult mai pufoasa!
GABRIELA , 19 octombrie 2009
se pune 1 pahar de lapte sau 2 pahare????
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009
Grozav buna.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009
Gustoasa, delicioasa!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009
Felicitari!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 august 2009
Foarte apetisanta.