Prunele se spala, li se scot samburii, se taie jumatati sau felii (in functie de marimea prunei) si se presara cu zahar. Zaharul se bate spuma cu galbenusurile, apoi adauga, laptele in care stingem praful de copt. Incorporam faina si adauga, albusurile battue spuma. Intr-o tava tapetata cu margarina punem aluatul, apoi prunele, alternand una pe interior, alta pe exterior. Presaram doua lingurite de zahar deasupra si dam la foc mediu pentru 20 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii