autor:

BakeUpArtist

» » Retete vegetariene

Tarta cu Ricotta si Rosii Cherry

Autor: BakeUpArtist (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: BakeUpArtist (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 noiembrie 2016

Ingrediente
Blat, , - 250 g făină, - 125 g unt gras, - 3 linguri de apă rece, - 2 gălbenușuri, - sare, , Umplutura, , - 300 g ricotta, - 100 g telema de vacă, - mărar verde, - 2 ouă, - 100 g smantână pentru gătit, - sare, - busuioc, - 12-15 roșii cherry

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Blat



- Mixați făină cu sarea și cu untul rece, după care adăugați gălbenușurile, pe rând, mixând după fiecare;

- Apoi adăugați apa și frământați un aluat de tartă;

- Acoperiți aluatul în folie alimentară și dați la rece pentru 30 de minute;

- După acest interval, modelați aluatul pe blatul de lucru tapetat cu făină, în funcție de forma tăvii în care urmează să coaceți și înțepați-l cu o furculiță;

- Dați blatul simplu la copt la foc mediu pentru 12-15 minute;



Umplutura



- Mixați ricotta cu ouăle și cu smântâna pentru gătit;

- Adăugați telemeaua mărunțită în prealabil și amestecați bine;

- Acum puteți adăuga mărarul tocat, sarea, busuiocul și să mixați din nou, până ce aveți o compoziție omogenă;

- Turnați compoziția peste blatul precopt;

- La sfârșit adăugați roșiile cherry peste tartă, afundându-le în compoziția de brânză;

- Coaceți întreaga tartă la foc mediu spre mic, timp de aproximativ 30 de minute, sau până se rumenește ușor la suprafață.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu Ricotta si Rosii Cherry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Rosii coapte aromate cu pesmet si parmezan

Rosii coapte aromate cu pesmet si parmezan

1. Se incinge cuptorul la 200°C.Se scot miezurile rosiilor si se taie in doua.Se pun rosiile, cu

1 vot    2 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Varza de bruxelles cu rosii uscate si caju

Varza de bruxelles cu rosii uscate si caju

Varza de bruxelles se curata, se spala si se taie in doua, sau le puteti lasa intregi. Intr-o tigaie

0 voturi    0 comentarii
50 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 36 %
389.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Blat
  • - 250 g făină
  • - 125 g unt gras
  • - 3 linguri de apă rece
  • - 2 gălbenușuri
  • - sare
  • Umplutura
  • - 300 g ricotta
  • - 100 g telema de vacă
  • - mărar verde
  • - 2 ouă
  • - 100 g smantână pentru gătit
  • - sare
  • - busuioc
  • - 12-15 roșii cherry

Raporteaza reteta

Retete
de BakeUpArtist
Prajitura cu Mere si Crema Pufoasa de Mascarpone

Prajitura cu Mere si Crema Pufoasa de Mascarpone

Blat - Se recomandă ca ingredientele să fie reci, pentru ca aluatul să fie mai fraged și

6 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

- Gutuile se spală bine, se taie în sferturi sau pe jumătăți, în funcție de preferințe

0 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri pentru copii
Trufe de Ciocolata

Trufe de Ciocolata

- Tăiați ciocolata în bucăți mărunte; este recomandat să folosiți ciocolată de înaltă

0 voturi    0 comentarii
3h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Kushari (reteta de post) Kushari (reteta de post)

Kushari este o reteta vegetariana egipteana, delicioasa, compusa din linte verde, paste si orez, care dupa ce au fost gatite toate,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Desert surpriza