autor:

zana b.

» » Budinci

Tarta cu spanac

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
Aluatul-200G faina,sare,125ml lapte caldut,1/2plic de drojdie uscata,1lingurita zahar,pesmet, Umplutura-2 linguri unt, spanac,2 cepe, catei de usturoi, g carne tocata mixta,3 oua,4 chifle inmuiate in lapte,sare,piper,maghiran,cimbru,4 rosii,1legatura busuioc

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se framanta un aluat din faina,drojdie uscata,zahar,lapte si sare.Se acopera si se lasa la caldura sa creasca.Se mai framanta aluatul o data si se asaza intr-o tava presarata cu pesmet;se ridica marginile.Se incinge untul si se calesc ceapa si usturoiul tocate.Spanacul se spala, se scurge de apa si se toaca;se adauga la compozitia din tigaie si se caleste 5-6 min.Se lasa totul la racit ,iar dupa aceea se adauga carnea tocata,ouale si chiflele stoarse.Se formeaza o compozitie compacta,care se condimenteaza cu sare, piper,maghiran si cimbru.Se repartizeaza pe blat si se acopera cu felii de rosii.Se coace cca 1ora.Se orneaza cu busuioc si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Budinci
Tarta de spanac cu migdale

Tarta de spanac cu migdale

Am intalnit o usoara teama in ce priveste aluaturile de tarte, dar de indata ce-ti va reusi primul

7 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tartă cu spanac și brânzeturi la Crock Pot

Tartă cu spanac și brânzeturi la Crock Pot

Am pus spanacul decongelat și stors de apă într-un vas împreună cu brânzeturile, iar după

0 voturi    0 comentarii
3h
Slow Cooking

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2009

    Primavara cand apar verdeturile eu, sunt o mare fana a lor,mai ales a spanacului. Familia mea nu prea se da in vant atunci cand gatesc spanac sau urzici ,dar mananca macar de curiozitate, si apoi imi multumesc.

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • Aluatul-200G faina,sare,125ml lapte caldut,1/2plic de drojdie uscata,1lingurita zahar,pesmet
  • Umplutura-2 linguri unt, spanac,2 cepe, catei de usturoi, g carne tocata mixta,3 oua,4 chifle inmuiate in lapte,sare,piper,maghiran,cimbru,4 rosii,1legatura busuioc

Raporteaza reteta

zana b.

zana b. (Chef de cuisine)

Primavara cand apar verdeturile eu, sunt o mare fana a lor,mai ales a spanacului. Familia mea nu prea se da in vant atunci cand gatesc spanac sau urzici ,dar mananca macar de curiozitate, si apoi imi multumesc.

Adauga reteta
Retete

din Budinci

Budinca de paste cu ton salata si branza Budinca de paste cu ton salata si branza

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de ulei de masline ca sa nu se lipeasca

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Budinci
Crema de lamaie Crema de lamaie

Economica, sănătoasă și ușor de facut. Cea mai buna crema este cea făcută în casă. Se poate folosi pentru prajituri, rulade

2 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Budinca de paste cu ton salata si branza