Autor:
Vekas (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 05 septembrie 2006
Ingrediente
500gr. struguri, 6oua, 450gr. zahar, 400gr. faina, 14linguri de apa rece, 1 esenta de rom, 2 plicuri de zahar vanilat, 1lingurita de amoniac
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Se bat bine galbenusurile cu 250gr. zahar, se adauga treptat 7linguri cu apa rece, zaharul vanilat, esenta de rom si faina.Intr-un vas , se bat spuma albusurile cu amoniacul si cu restul de zahar si apa.Se amesteca bine cele doua compozitii si se toarna intr-o forma de tarta unsa cu unt si tapetata cu faina.Se aseaza boabele de struguri peste aluat si se coace tarta la foc potrivit timp de 35min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu struguri" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Blatul se face ca un pandispan obisnuit, separam albusurile, le batem spuma,Se amesteca galbenusurile
1.Se framanta aluatul tartei din ingredientele aferente apoi se da la frigider,cca 30 minute.
Se
0 voturi
0 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
aleenutza (Bucatar sef):
am facut aceasta tarta si mi-a iesit super!a crescut foarte bine si a avut un gust nemaipomenit!va multumesc:*