Blatul se face ca un pandispan obisnuit, separam albusurile, le batem spuma,Se amesteca galbenusurile cu zaharul si uleiul si se adauga usor peste albusuri.Apoi picuram esenta de vanilie si adaugam si faina in ploaie.
Crema: se storc strugurii si se strecoara intr-un pahar.Mustul obtinut se amesteca cu praful de budinca.Se toarna peste laptele caldut si se formeaza o budinca roz in care adaugam zaharul vanilinat si 30 g unt/margarina.
Se coace blatul intr-o tava dreptunghiulara.Se lasa sa se raceasca si apoi se toarna peste el budinca roz. Se taie triunghiuri si se orneaza cu jumatati de struguri fara samburi.
Separat am compus un strugure din bilute de cocos(se fac simplu prin framantarea unor parti egale de unt/margarina,nuca de cocos, lapte praf si zahar pudra) in care am pus cateva merisoare la mijloc si apoi le-am tavalit prin razatura de nuca de cocos.Le-am servit impreuna pentru efect artistic.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii