autor:

gheorghe irina

» » , Aperitive, Aperitive

Tarta cu telemea si spanac

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
220 gr faina, 1 ou, 5 linguri ulei, 5 linguri apa, sare, Umplutura:, 300 gr spanac congelat, 200 gr telemea, 2 oua, sare, piper, boia

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se framanta aluatul si se intinde in forma de tarta. Spanacul se scurge bine si se amesteca cu telemeaua data prin razatoare, ouale si condimentele. Se toarna umplutura in tava, se niveleaza si se coace 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu telemea si spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi Hasselback

Cartofi Hasselback

Cartofii se spala bine cu un buretele. Se usca cu servetele de bucatarie. Se taie pe latime

9 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciuperci trase in unt

Ciuperci trase in unt

Se curata , se spala si se lasa la scurs ciupercile. Eu am lasat ciupercile intregi,cu codite

3 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 220 gr faina
  • 1 ou
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri apa
  • sare
  • Umplutura:
  • 300 gr spanac congelat
  • 200 gr telemea
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • boia

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Guguluf aperitiv din carne tocata