tarta cu unt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 1/2 cana unt
  • 1/4 cana zahar
  • 1 cana faina
  • Crema:
  • 2 oua
  • 1 cana zahar brun
  • 2 linguri unt topit
  • 2 linguri faina
  • 1/2 lingura praf de copt
  • 1 lingurita vanilie
  • 1 ceasca stafide

Mod de preparare

1. Amesteca untul cu zaharul pana se formeaza o pasta, apoi adauga faina si framanta.

2. Intinde aluatul intr-o tava si lasa la cuptor timp de 10-15 minute.

3. Pregateste topping-ul, amestecand bine ingredientele pentru acesta impreuna, pana ce amestecul devine omogen

4. Intinde topping-ul deasupra aluatului si lasa la cuptor inca 30 de minute

5. Se taie dupa ce se raceste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise