Se separa albusurile de galbenusuri ,iar albusurile se bat spuma cu mixerul impreuna cu 7 linguri de zahar cu varf, si cu coaja de lamaie ,se adauga galbenusurile se amesteca,iar dupa aceea se adauga faina pana ce devine un aluat pufos .
Se toarna continututl intr-o tava si se presara visinele fara samburi iar dupa aceea se baga la cuptorul incins timp d 15 min.Se presara zaharul farin peste prajitura j gata.
Pofta buna!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii