Reteta postata pe: 13 februarie 2010
Ingrediente
-visine fara samburi-o farfurie cu varf, -zahar pentru tava, -ulei pentru uns tava, -unt pentru uns folia de copt, -7 oua, -7 linguri de zahar, -7 linguri cu ulei, 7 linguri cu faina, -3 plicuri de zahar vanilat
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 20 min
Mod de preparare
Se ia tava de copt si se unge cu ulei, apoi se pune folia de copt care se unge cu unt. Peste unt se pune cu lingura cernand zahar cat sa acopere bine fundul tavii. Peste zahar se pun visinele asa inghetate cu gheata cu tot una langa alta pana acopera tot fundul tavii si se lasa deoparte. Intr-un bol se pun cele 7 oua cu cele 7 linguri de zahar, zaharul vanilat si se bat bine, bine pana devin o spuma. Se pun apoi pe rand cele 7 linguri de ulei batandu-se continuu.Apoi punem cele 7 linguri de faina amestecand prin rasturnare cu o lingura. Compozitia rezultata se toarna peste visine (chiar daca mai sunt inghetate) si se introduce in cuptorul preincalzit pana se coace, dupa care se rastoarna intr-o tava potrivita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu visine a la Camelia" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o
38 voturi
27 comentarii
1h
Incepem asa:
pentru un blat folosim:
4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 20 februarie 2010
Foarte gustoasa !
panseluta (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010
tot ce e cu visine imi place
mac myra (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010
Arata super,o sa o incerc sigur,imi plac visinile la nebunie.Interesant sa pui visinile dedesupt.........Felicitari.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010
Ce idee minunata, sa pui visinile sub pandispan! Cred ca e foarte buna!
Alice85 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010
Waw ce bine arata!!!!!!!!
joly-gina (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010
interesant dar nu se lipesc de fundul tavi visinile ,sau sa se arda?
valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010
Interesanta si apetisanta!!!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010
arata bine,si e buna,buna!merge si cu fructe de padure congelate,ai votul meu
vio.vio (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010
am salvato si eu pentru la vara cele congelate nu-mi plac felicitari.