Se pregateste budinca conform instructunilor de pe plic.Se lasa sa se raceasca.Trei din feliile de ananas se taie pe jumatate si se aranjaza pe baza unei forme pentru tarta mai inalta.In mijloc se pune alta felie de ananas intreaga.Se acopera cu jumatate din compozitia de budinca,si 14 biscuiti,pusi cate 2,unul peste altul.Se adauga restul de budinca,7 jumatati de felii de ananas de jur imprejur si una intreaga in mijloc.Se adauga cei 16 biscuitii ramasi,asezati la fel ca cei de inainte.(eu am pus doar 8,dar dupa ce am gustat-o mi-am dat seama ca ar fi mai buna cu inca un rand de biscuiti:))Se acopera cu "fundul"unei farfurii ca sa preseze usor biscuitii.Se tine la frigider pentru cateva ore bune,sau daca nu aveti graba,o noapte intreaga.Dupa acest timp,se intoarce cu baza in sus si se orneaza cu frisca si cirese.Numarul de felii de ananas si biscuiti depinde de dimensiunea formei de tarta de care dispuneti.Cum montarea tartei dureaza cateva minute,va asigur ca merita asteptarea trecerii timpului de frigider.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii