Tarta de caise

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Tarta de caise

Ingrediente

  • 150 g zahar
  • 250 g faina
  • 3 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf copt
  • 50 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 500 g caise
  • un varf de lingurita de sare
  • 50 gr margarina.

Mod de preparare

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar.

Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul pana devin o pasta omogena. Se adauga uleiul, apoi praful de copt stins in lapte. Se omogenieaza si se adauga treptat faina.

Separat se bat albusurile cu sare si se amesteca in aluat.

Aluatul se pune intr-o tava unsa cu margarina, iar fructele se aseaza pe toata suprafata tavii cu partea zemoasa in exterior. Se presara usor zaharul vanilat (mai mult peste fructe). Se coace la foc mediu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise