Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar.
Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul pana devin o pasta omogena. Se adauga uleiul, apoi praful de copt stins in lapte. Se omogenieaza si se adauga treptat faina.
Separat se bat albusurile cu sare si se amesteca in aluat.
Aluatul se pune intr-o tava unsa cu margarina, iar fructele se aseaza pe toata suprafata tavii cu partea zemoasa in exterior. Se presara usor zaharul vanilat (mai mult peste fructe). Se coace la foc mediu.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii