Crusta:
Se preincalzeste cuptorul la 170 g C.
Se amesteca in blender faina de migdale si cocosul, se adauga uleiul de cocos, sarea si siropul de artar si se mixeaza.
Se pune amestecul in tava si se preseaza cu ajutorul unei linguri.
Se da tava la cuptor pentru 10 minute pana ce crusta devine aurie (verificati cam dupa 7 minute).
Se lasa la racit in tava.
Crema:
Se pune laptele de cocos intr-o cratita, pe foc iar cand incepe sa fiarba se ia de pe foc, se toarna intr-un vas, peste ciocolata maruntita.
Se lasa 1 minut apoi se mixeaza cu mixerul pentru a se omogeniza foarte bine ingredientele.
Se toarna crema peste crusta.
Topping:
Se pun ingredientele pentru topping intr-o tava, pe hartie de copt si se tin la cuptor aproximativ 3 minute.
Se aseaza peste crema si se lasa la racit.
Inainte de servire recomand sa tineti tarta o ora la frigider
Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii