Tarta de vara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tarta de vara

Ingrediente

  • 1 piersica mare
  • 4 caise
  • 4 prune
  • 1 mar
  • 150 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 3 oua
  • 100 gr smantana
  • 1 praf copt
  • 250 gr faina grau
  • 50 gr margarina

Mod de preparare

Zaharul se bate spuma cu untul, apoi adaugam treptat ouale, smantana si faina de grau. Praful de copt il stingem in zeama de lamaie si il incorporam in compozitie. Ungem tava cu margarina si intindem bine aluatul.
Fructele taiete felii cam de aceeasi dimensiune (exceptie fac merele care trebuie taiate felii mai subtiri) se presara peste aluat.
Se coace la foc mediu timp de 25 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise