Se taie ardeii in doua se curata de samburi si cocean si se pun pe o tava la grill ca pielita sa se rumeneasca si sa-i putem coji. Dupa ce i-am copt ii lasam sa se scurga putin de apa.
Intr-un bol amestecam branzeturile, adaugam usturoiul zdrobit, ouale batute, amidonul, adaugam putina sare, piper si putin zaatar care merge la branza.
Pe o tava rotunda sau patrata unsa cu putin ulei sau unt se aseaza un rand de ardei verzi unul langa altul ca sa nu fie loc liber intre ardei, se pune jumatate din continutul de branza deasupra, se pune un alt strat de ardei galben, iar deasupra restul de branza se acopera cu ardeii rosii iar deasupra se presara cu susan si cenusca.
Se da la copt la 180 de grade pana tarta este coapta 30-40 de minute.
Este bine de servit calduta sau rece. Este o tarta gustoasa usoara si fara faina - ptr cei care au probleme cu glutenul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii