autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Tarta fina cu cascaval si pere

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g cascaval nesarat, , 3 pere, , 200 g bacon, , 1 pachet aluat de foitaj, , 2 cepe mari, , 30 g unt, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Caliti in unt ceapa curatata si tocata marunt. Curatati perele, indepartati partea lemnoasa si taiati-le felii. Taiati cascavalul lamele ceva mai late - baconul fasii si incingeti cuptorul la 210°.
Intindeti aluatul si imbracati cu el o forma de tarta. Puneti pe fund ceapa calita, iar peste ea asezati feliile de para si lamelele de cascaval. Presarati deasupra fasiile de bacon, sarati (usor), piperati si dati tarta 30 de minute la cuptor. Cand tarta s-a rumenit si cascavalul s-a topit, serviti-o fierbinte cu o salata de andive.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta fina cu cascaval si pere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Aperitiv din dovlecel

Aperitiv din dovlecel

Se taie fisii subtiri dovlecelul si se prajeste la foc moderat pana devine un pic ruman apoi se

4 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive
zucchini slice-felia cu dovlecei

zucchini slice-felia cu dovlecei

Se spala bine dovlecelul/zucchini si se taie in 2 pe lungime si apoi in felii nici prea groase nici

8 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g cascaval nesarat
  • 3 pere
  • 200 g bacon
  • 1 pachet aluat de foitaj
  • 2 cepe mari
  • 30 g unt
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Cosulete din paine cu ciuperci umplute