autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Tarta fina cu cascaval si pere

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g cascaval nesarat, , 3 pere, , 200 g bacon, , 1 pachet aluat de foitaj, , 2 cepe mari, , 30 g unt, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Caliti in unt ceapa curatata si tocata marunt. Curatati perele, indepartati partea lemnoasa si taiati-le felii. Taiati cascavalul lamele ceva mai late - baconul fasii si incingeti cuptorul la 210°.
Intindeti aluatul si imbracati cu el o forma de tarta. Puneti pe fund ceapa calita, iar peste ea asezati feliile de para si lamelele de cascaval. Presarati deasupra fasiile de bacon, sarati (usor), piperati si dati tarta 30 de minute la cuptor. Cand tarta s-a rumenit si cascavalul s-a topit, serviti-o fierbinte cu o salata de andive.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta fina cu cascaval si pere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Micul dejun arab 4.“Fattet hummus”-Pasta de naut cu iaurt si “faramituri “(crutoane) de paine

Micul dejun arab 4.“Fattet hummus”-Pasta de naut cu iaurt si “faramituri “(crutoane) de paine

Cu o seara inaintea prepararii, se curata boabele de naut de impuritati, se spala bine in mai multe

7 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Aperitive
Pasta de ardei copti

Pasta de ardei copti

Taiem ardeii in doua si ii punem pe o tava cu pergament la cuptor incalzit la 200 de grade ptr 30

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g cascaval nesarat
  • 3 pere
  • 200 g bacon
  • 1 pachet aluat de foitaj
  • 2 cepe mari
  • 30 g unt
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Vinete prajite