Tarta fina cu cascaval si pere

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g cascaval nesarat,
  • 3 pere,
  • 200 g bacon,
  • 1 pachet aluat de foitaj,
  • 2 cepe mari,
  • 30 g unt,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Caliti in unt ceapa curatata si tocata marunt. Curatati perele, indepartati partea lemnoasa si taiati-le felii. Taiati cascavalul lamele ceva mai late - baconul fasii si incingeti cuptorul la 210°.

Intindeti aluatul si imbracati cu el o forma de tarta. Puneti pe fund ceapa calita, iar peste ea asezati feliile de para si lamelele de cascaval. Presarati deasupra fasiile de bacon, sarati (usor), piperati si dati tarta 30 de minute la cuptor. Cand tarta s-a rumenit si cascavalul s-a topit, serviti-o fierbinte cu o salata de andive.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise