autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Tarta fina cu cascaval si pere

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g cascaval nesarat, , 3 pere, , 200 g bacon, , 1 pachet aluat de foitaj, , 2 cepe mari, , 30 g unt, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Caliti in unt ceapa curatata si tocata marunt. Curatati perele, indepartati partea lemnoasa si taiati-le felii. Taiati cascavalul lamele ceva mai late - baconul fasii si incingeti cuptorul la 210°.
Intindeti aluatul si imbracati cu el o forma de tarta. Puneti pe fund ceapa calita, iar peste ea asezati feliile de para si lamelele de cascaval. Presarati deasupra fasiile de bacon, sarati (usor), piperati si dati tarta 30 de minute la cuptor. Cand tarta s-a rumenit si cascavalul s-a topit, serviti-o fierbinte cu o salata de andive.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta fina cu cascaval si pere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pate de ficat vegetarian

Pate de ficat vegetarian

Vinetele se clatesc de sare si se pun pe o tava tapetata cu foaie de copt si se ung cu ulei de masline

3 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
San Jacobo de berenjena.

San Jacobo de berenjena.

Taiem vinata in rondele ,bagam in apa minerala ,lasam 30 minute. Scurgem bine,cu o hirtie de bucatarie

15 voturi    10 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g cascaval nesarat
  • 3 pere
  • 200 g bacon
  • 1 pachet aluat de foitaj
  • 2 cepe mari
  • 30 g unt
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ananas ...arici