Se bat ouale cu zaharul, peste care se toarna in fir(ca la maioneza)uleiul, se adauga laptele sau iaurtul si se amesteca. Faina se cerne si se pune peste compozitie. In faina se pune bicrbonatul care se stinge cu zeama de lamaie.Toate se amesteca si se toarna in tava bine unsa. Fructele fara samburi, felii sau jumatati se aseaza in compazitie(cu cat mai multe cu atat este mai gustoasa prajitura) si se da la cuptor pana se rumeneste usor.Dupa ce se raceste , se intinde frisca batuta peste prajitura si se da la frigider pentru cateva ore. Cu visine este foarte racoritoare. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii