Intindem foaia de aluat, decupam 4 cercuri cu diametrul de 15 cm, apoi le intepam cu furculita. Curatam merele de coaja si cotor, apoi le taiem felii subtiri. Feliile le lasam imediat cum le taiem intr-un bol cu apa in care am pus sucul de lamaie.Fiecare cerc din aluat va fi uns cu gemul subtiat cu o lingura de apa, apoi punem feliile de mere sterse bine de apa. Le pudram cu foarte putin zahar, apoi le dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 30-40 minute, sau pana se coace foietajul.Lasam sa se raceasca putin tarta apoi o pudram cu restul de zahar amestecat cu scortisoara. Daca nu tinem post o servim cu o cupa de inghetata de vanilie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii