autor:

My Fancy Cake

» » , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Aperitive

Tarta Rustica

Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Antile


    Reteta postata pe: 30 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
Specific:  

Antile


Reteta postata pe: 30 august 2011

Ingrediente
Pentru aluatul fraged avem nevoie de 125 gr unt rece, 250 gr faina, 1ou, sare., , Pentru umplutura avem nevoie de 15 ciuperci, 6-7 rosii cherry, 200 gr bacon, 250 gr mascarpone, 4 linguri smantana, 250 gr cascaval, 4 oua, 3 fire ceapa verde, 3 fire usturoi verde, 2 linguri unt sarat.

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

30 voturi

Mod de preparare

Pentru aluatul fraged amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat elastic si nelipicios. Invelim aluatul intr-o folie alimentara si il dam la frigider 1 ora.
Dupa 1 ora intindem aluatul ai il asezam intr-o forma de tarta. Il intepam cu furculita pentru a nu se deforma la coacere.

Curatam ciupercile. Cu grija desfacem palariile ciupercile astfel incat sa nu le rupem. Taiem piciorusele de la ciuperci in cubulete mici, pe care le calim 5 minute in unt sarat. Daca nu avem unt sarat punem unt normal si adaugam un praf de sare. Lasam la racit. Palariile de la ciuperci le fierbem timp de 10 minute. Le scurgem si le stergem cu un servetel.

Radem cascavalul si il amesctecam cu branza mascarpone. Un sfert din aceasta cantitate il amestecam cu ciupercile calite in unt si umplem ciupercile.

Peste aluat punem baconul taiat cubulete, rosiile feliate, bucatele de ceapa si usturoi. Aranjam ciupercile umplute.Crema de mascarpone si cascaval o amestecam cu 4 oua batute si 4 linguri de smantana. Turnam amestecul peste tarta si presaram restul de bucatele de ceapa si usturoi.
Coacem tarta timp de 40 de minute la 180 grade Celsius pana cand este rumenita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta Rustica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta rustica cu ceapa verde in aluat cu vin

Tarta rustica cu ceapa verde in aluat cu vin

1. Asezati faina in forma de fantana, adaugati ouale, vinul, uleiul, sarea si zaharul. Se framanta

10 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta rustica cu cirese

Tarta rustica cu cirese

1. Pentru a face aluatul procedam astfel: punem faina, zaharul, si untul intr-un castron si framantam

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    roxana (Bucatar sef) , 20 februarie 2015

    pare buna,am s-o incerc si eu

  • Fara foto

    Ionut Giovana Todasca , 16 octombrie 2014

    Astept si eu raspunsul. Pare buna. Spor la treaba.

  • Fara foto

    Oana Ioana , 16 octombrie 2014

    maine am s-o pun in aplicare....... o sa va zic daca merita laudata.

    • Fara foto

      Lucia Gheorghe , 28 aprilie 2014

      am so incerc

    • Fara foto

      Raducu Bardos , 02 aprilie 2014

      am so incerc si eu

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

      Foarte buna dar are multe calorii.....

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2011

      Foarte buna....arata supet...felicitari...

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2011

      f buna!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 31 august 2011

      O delicatesa!*****La fav...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Ridicata

Timp

2h

30 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluatul fraged avem nevoie de 125 gr unt rece
  • 250 gr faina
  • 1ou
  • sare.
  • Pentru umplutura avem nevoie de 15 ciuperci
  • 6-7 rosii cherry
  • 200 gr bacon
  • 250 gr mascarpone
  • 4 linguri smantana
  • 250 gr cascaval
  • 4 oua
  • 3 fire ceapa verde
  • 3 fire usturoi verde
  • 2 linguri unt sarat.

Raporteaza reteta

Retete
de My Fancy Cake
Salata Couscous

Salata Couscous

Punem la fiert apa amestecata cu vegeta si cu 1 lingura ulei de masline. In momentul in care fierbe

11 voturi    6 comentarii
15 min
Salate reci
Platou vegetarian pane

Platou vegetarian pane

Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine

8 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Somon la gratar

Somon la gratar

Pisam usturoiul cu sare si il amestecam cu condimentele si cu sucul de lamaie. In aceasta marinata

5 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

roxana (Bucatar sef)

pare buna,am s-o incerc si eu

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Bruschetti