autor:

My Fancy Cake

» » , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Aperitive

Tarta Rustica

Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Antile


    Reteta postata pe: 30 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
Specific:  

Antile


Reteta postata pe: 30 august 2011

Ingrediente
Pentru aluatul fraged avem nevoie de 125 gr unt rece, 250 gr faina, 1ou, sare., , Pentru umplutura avem nevoie de 15 ciuperci, 6-7 rosii cherry, 200 gr bacon, 250 gr mascarpone, 4 linguri smantana, 250 gr cascaval, 4 oua, 3 fire ceapa verde, 3 fire usturoi verde, 2 linguri unt sarat.

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

30 voturi

Mod de preparare

Pentru aluatul fraged amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat elastic si nelipicios. Invelim aluatul intr-o folie alimentara si il dam la frigider 1 ora.
Dupa 1 ora intindem aluatul ai il asezam intr-o forma de tarta. Il intepam cu furculita pentru a nu se deforma la coacere.

Curatam ciupercile. Cu grija desfacem palariile ciupercile astfel incat sa nu le rupem. Taiem piciorusele de la ciuperci in cubulete mici, pe care le calim 5 minute in unt sarat. Daca nu avem unt sarat punem unt normal si adaugam un praf de sare. Lasam la racit. Palariile de la ciuperci le fierbem timp de 10 minute. Le scurgem si le stergem cu un servetel.

Radem cascavalul si il amesctecam cu branza mascarpone. Un sfert din aceasta cantitate il amestecam cu ciupercile calite in unt si umplem ciupercile.

Peste aluat punem baconul taiat cubulete, rosiile feliate, bucatele de ceapa si usturoi. Aranjam ciupercile umplute.Crema de mascarpone si cascaval o amestecam cu 4 oua batute si 4 linguri de smantana. Turnam amestecul peste tarta si presaram restul de bucatele de ceapa si usturoi.
Coacem tarta timp de 40 de minute la 180 grade Celsius pana cand este rumenita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta Rustica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta rustica cu mere

Tarta rustica cu mere

Aluatul l-am facut la masina de paine.Am pus ingredientele in ordinea de mai sus ,am programat masina

0 voturi    0 comentarii
2h 50 min
Dulciuri diverse
Tartă rustică cu brânză de vaci și broccoli

Tartă rustică cu brânză de vaci și broccoli

Ce ziceți de-o tartă cu blat crocant și interior pufos cu brânză fină de vaci? Dar de o tartă

5 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    roxana (Bucatar sef) , 20 februarie 2015

    pare buna,am s-o incerc si eu

  • Fara foto

    Ionut Giovana Todasca , 16 octombrie 2014

    Astept si eu raspunsul. Pare buna. Spor la treaba.

  • Fara foto

    Oana Ioana , 16 octombrie 2014

    maine am s-o pun in aplicare....... o sa va zic daca merita laudata.

    • Fara foto

      Lucia Gheorghe , 28 aprilie 2014

      am so incerc

    • Fara foto

      Raducu Bardos , 02 aprilie 2014

      am so incerc si eu

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

      Foarte buna dar are multe calorii.....

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2011

      Foarte buna....arata supet...felicitari...

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2011

      f buna!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 31 august 2011

      O delicatesa!*****La fav...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Ridicata

Timp

2h

30 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluatul fraged avem nevoie de 125 gr unt rece
  • 250 gr faina
  • 1ou
  • sare.
  • Pentru umplutura avem nevoie de 15 ciuperci
  • 6-7 rosii cherry
  • 200 gr bacon
  • 250 gr mascarpone
  • 4 linguri smantana
  • 250 gr cascaval
  • 4 oua
  • 3 fire ceapa verde
  • 3 fire usturoi verde
  • 2 linguri unt sarat.

Raporteaza reteta

Retete
de My Fancy Cake
Salata Couscous

Salata Couscous

Punem la fiert apa amestecata cu vegeta si cu 1 lingura ulei de masline. In momentul in care fierbe

14 voturi    6 comentarii
15 min
Salate reci
Platou vegetarian pane

Platou vegetarian pane

Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine

8 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Somon la gratar

Somon la gratar

Pisam usturoiul cu sare si il amestecam cu condimentele si cu sucul de lamaie. In aceasta marinata

6 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

roxana (Bucatar sef)

pare buna,am s-o incerc si eu

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Bruschette cu mozzarella si rosii
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide