Intr-o tava intindeti foaia frageda si intepati-o cu furculita. Separat taiati ceapa pestisori si calti-o in ulei. Ardeiul taiat fideluta si dovlecelul taiat rondele le caliti impreuna si le amestecati cu ceapa calita, lasati totul sa se raceasca.
Se bat ouale bine cu sare, piper, cascaval, se amesteca cu verdurile calite, dar reci. Peste aluatul intepat se aseaza feliile de sunca, urmatorul strat va fi de oua-verdure, se poate decora cu patrunjel tocat marunt.
Se introduce la cuptor 180° timp de 20-25'.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii