Intr-o tava intindeti foaia frageda si intepati-o cu furculita. Separat taiati ceapa pestisori si calti-o in ulei. Ardeiul taiat fideluta si dovlecelul taiat rondele le caliti impreuna si le amestecati cu ceapa calita, lasati totul sa se raceasca.
Se bat ouale bine cu sare, piper, cascaval, se amesteca cu verdurile calite, dar reci. Peste aluatul intepat se aseaza feliile de sunca, urmatorul strat va fi de oua-verdure, se poate decora cu patrunjel tocat marunt.
Se introduce la cuptor 180° timp de 20-25'.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii