Intindem foaia intr-o tava de tarta si-o intepam din loc in loc;
Amestecam branza cu un ou si albusul de la celalalt,smantana,parmezanul;
Asezam peste foaia frageda prosciutto,deasupra turnam compozitia ,si decoram cu putina pasta pe care am taiat-o de pe marginea tavii;
Ungem cu galbenus,decoram cu mac si introducem 20 minute in cuptorul cald 200°C

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii