Se topeste 90 gr din unt,intr o oala la bagnomaria,se raceste si impreuna cu ouale,iaurtul,faina,drojdia ,sare si piper se incorporeza la mixer la viteza mica.Cand sunt incorporate toate ingredientele se adauga cascavalul ras,parmigiano ras si se omogenizeaza.
Se unge o tava cu rstul de unt si se tapeteaza cu pesmet.Se toarna compozitia si se da la cuptor timp de 40 min.
Inainte de a o scoate din tava,lasati o sa se odihneasca 10 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii