Se topeste 90 gr din unt,intr o oala la bagnomaria,se raceste si impreuna cu ouale,iaurtul,faina,drojdia ,sare si piper se incorporeza la mixer la viteza mica.Cand sunt incorporate toate ingredientele se adauga cascavalul ras,parmigiano ras si se omogenizeaza.
Se unge o tava cu rstul de unt si se tapeteaza cu pesmet.Se toarna compozitia si se da la cuptor timp de 40 min.
Inainte de a o scoate din tava,lasati o sa se odihneasca 10 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii