autor:

vera

» » Aperitive

Tarta sarata cu Philadelphia

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Ingrediente
*un pachet foietaj din comert, *1 cutie philadelphia, *150g felii de sunca de praga(parizer), *un pachet 125g de mozzarella, *2 oua intregii si 1 galbenus, *sare, piper,, *o tava de tarte

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare


1 )Am desfacut aluatul de tarte din hartia de ambalaj cu o jumatate de ora, inainte de prepararea tartei, dupa care am pregatit tava, am unso cu ulei si am asezat foaia cu hartia pergament.

2) Jumatate din sunca de praga am faramitat-o in robotul de bucatarie, am adaugat Philadelphia, ouale intregi, sare, piper, am amestecat totul bine.

3) Peste foaia de tarta am asezat felii de sunca de Praga, am turnat compozitia pregatita mai sus, iar deasupra am ornat cu felii de Mozzarella.

4) La sfarsit, prima de a introduce tarta in cuptorul incins, 180°C, am uns cu galbenus de ou bordul acesteia.

5) Se coace cam 30 minute in cuptorul preancalzit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta sarata cu Philadelphia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

3 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    hmm,ce bunatate...

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    Delicios si ingenios.Felicitari.

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2009

    interesanta,merita incercata,pentru gustat,revin cu concluzii.

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

      foarte interesant si cred ca-i foarte buna nota 200

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

      Delicioasa.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

      Cred ca este tare bun,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • *un pachet foietaj din comert
  • *1 cutie philadelphia
  • *150g felii de sunca de praga(parizer)
  • *un pachet 125g de mozzarella
  • *2 oua intregii si 1 galbenus
  • *sare
  • piper,
  • *o tava de tarte

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

valentina ionita (Chef de cuisine)

hmm,ce bunatate...

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Pasta de branza