autor:

vera

» » Aperitive

Tarta sarata cu Philadelphia

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Ingrediente
*un pachet foietaj din comert, *1 cutie philadelphia, *150g felii de sunca de praga(parizer), *un pachet 125g de mozzarella, *2 oua intregii si 1 galbenus, *sare, piper,, *o tava de tarte

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare


1 )Am desfacut aluatul de tarte din hartia de ambalaj cu o jumatate de ora, inainte de prepararea tartei, dupa care am pregatit tava, am unso cu ulei si am asezat foaia cu hartia pergament.

2) Jumatate din sunca de praga am faramitat-o in robotul de bucatarie, am adaugat Philadelphia, ouale intregi, sare, piper, am amestecat totul bine.

3) Peste foaia de tarta am asezat felii de sunca de Praga, am turnat compozitia pregatita mai sus, iar deasupra am ornat cu felii de Mozzarella.

4) La sfarsit, prima de a introduce tarta in cuptorul incins, 180°C, am uns cu galbenus de ou bordul acesteia.

5) Se coace cam 30 minute in cuptorul preancalzit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta sarata cu Philadelphia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ardei gras umplut cu urda si cas

Ardei gras umplut cu urda si cas

Mod de preparare: se prepara o pasta din urda, cas, ceapa razuita, patrunjelul verde, piper, boia,

1 vot    0 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Bruschette cu mozzarella si rosii

Bruschette cu mozzarella si rosii

Asezam feliile de paine intr-o tava,ungem cu un fir de ulei,frecam painica cu usturoiul decojit,asezam

2 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    hmm,ce bunatate...

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    Delicios si ingenios.Felicitari.

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2009

    interesanta,merita incercata,pentru gustat,revin cu concluzii.

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

      foarte interesant si cred ca-i foarte buna nota 200

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

      Delicioasa.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

      Cred ca este tare bun,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • *un pachet foietaj din comert
  • *1 cutie philadelphia
  • *150g felii de sunca de praga(parizer)
  • *un pachet 125g de mozzarella
  • *2 oua intregii si 1 galbenus
  • *sare
  • piper,
  • *o tava de tarte

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

valentina ionita (Chef de cuisine)

hmm,ce bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mafinim cu branza si masline