1)untul se bate cu mixerul pana devine crema,se adauda putin cate putin zaharul ,se omogenizeaza totul,adaugam pe rand,amestecand dupa fiecare ingredient,zaharul vanilat,ouale,aroma de lamaie,si un praf de sare;
2)adaugam faina ,amestecata in prealabil cu amidonul,iar daca compozitia este mai tare se adauga 1-2 linguri de lapte
3)puneti compozitia in tava de tort unsa si tapetata,intindeti bine cu o lingura inmuiata in apa
4)curatati merele de coaja,taiati-le iun 4 sau 8 depinde de marimea marului,curatati de cotoare ,iar cu o furculita,, zgariatile \'\',si acoperiti suprafata tartei,presand cu degetele;
5)faceti atentie ca merele sa nu atinga bordul formei de tarat
6)introduceti in cuptorul incalzit in prealabil 175-200°C timp de 45 minute
-cand tarta este coapta o scoateti din cuptor,o ungem cu o pensula cu gem amestecat cu apa fiarta ,si o reintroducem in cuptorul cald,stins timp de 10-15 minute;
-pudrati cu zahar si serviti,pofta buna!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii