Pentru aluat se pune untul si apa la fiert. Cind fierbe se pune faina toata odata si se amesteca pana se desprinde aluatul de pe vas. Se pun ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare. Se pune aluatul in sprit si se face o spirala-disc pe o foaie. Se pune la cuptor, se coace 20 min si se raceste. Coacazele se pun la fiert cu 100 g zahar si 150 ml apa. Se scurg si se pastreaza sucul. Se pune gelatina la muiat. Branza de vaci se amesteca cu laptele, restul de zahar, coaja si sucul de lamaie, gelatina si frisca. Se amesteca si fructele usor in crema si se lasa sa se intaresca. Se pune crema peste blatul copt iar desupra se toarna un plic de glazura preparata cu sucul de la fructe.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii