autor:

autor

» » Prajituri

Tarta spumoasa cu coacaze

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
Aluat: 60 g unt, sare, 250 ml apa, 150 g faina, 3 oua., Crema: 350 g coacaze, 180 g zahar, 150 ml apa, 4 foi gelatina, 250 g brinza de vaci, 50 ml lapte, coaja si sucul unei lamai, 250 ml frisca.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Pentru aluat se pune untul si apa la fiert. Cind fierbe se pune faina toata odata si se amesteca pana se desprinde aluatul de pe vas. Se pun ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare. Se pune aluatul in sprit si se face o spirala-disc pe o foaie. Se pune la cuptor, se coace 20 min si se raceste. Coacazele se pun la fiert cu 100 g zahar si 150 ml apa. Se scurg si se pastreaza sucul. Se pune gelatina la muiat. Branza de vaci se amesteca cu laptele, restul de zahar, coaja si sucul de lamaie, gelatina si frisca. Se amesteca si fructele usor in crema si se lasa sa se intaresca. Se pune crema peste blatul copt iar desupra se toarna un plic de glazura preparata cu sucul de la fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta spumoasa cu coacaze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chec din albusuri cu cacao

Chec din albusuri cu cacao

Mixam albusurile cu un praf de sare.Adaugam zaharul si zaharul vanilat in ploaie si mixam bine pana

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Cozonac moldo-ardelenesc

Cozonac moldo-ardelenesc

Reteta de cozonac este testata si verificata de-a lungul timpului, baza retetei porneste de la Iasi,

14 voturi    20 comentarii
3h 30 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Aluat: 60 g unt
  • sare
  • 250 ml apa
  • 150 g faina
  • 3 oua.
  • Crema: 350 g coacaze
  • 180 g zahar
  • 150 ml apa
  • 4 foi gelatina
  • 250 g brinza de vaci
  • 50 ml lapte
  • coaja si sucul unei lamai
  • 250 ml frisca.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Chec in doua culori Chec in doua culori

Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza spuma albusurile cu putina sare. Pune cele 300 g zahar impreuna cu apa la fiert intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Chec cu zmeura si glazura de ciocolata alba Chec cu zmeura si glazura de ciocolata alba

Se spala zmeura si se lasa intr-o strecuratoare, pentru a se scurge de apa. Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se freaca

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu dovleac si kiwi