Intr-o tigaie caliti ceapa tocata cu usturoiul(eu l-am lasat intreg)cu 2 linguri de ulei;caliti la foc mic,adaugati cutia de rosii,amestecati pana cand incepe sa se ingroase,adaugati sare;
Sspalati dovleceii si vanata,taiatile feliute in lungime dovleceii,si vanata rondele;
Asezati-le pe o farfurie,presarati sare,stergeti-le cu hartie de bucatarie,treceti-le prin faina si prin ou batut;
Se prajesc in ulei incins,pana se coloreaza pe ambele parti,se scurg de ulei,se aseaza intr-o tava unsa cu unt , alternand cu mozzarella taiata felii;
Acoperiti cu un strat de sos de rosii,cascaval ras,un alt strat de vanata-dovlecel,terminati cu un strat de sos de rosii,cascaval,mozzarella;
Introduceti in cuptor220°C timp de 10-15 minute;
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii