Se seapara galbenusulriele de albus.Albusurile se bat spuma apoi se adauga in poaie zaharul
cand sa incorporat adaugam galbenusurile, apoi punem smantana urmata de untul
topit si faina amestecata cu praful de copt. Impartim aluatul in doua parti egale in unul din ele amestecam cu
cacao. Se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pemijloc doaua linguri de aluat
cu cacao apoi 2 linguri de aluat simpul si tot asa pana ce terminat compozitia. apoi se
fac linii de pe interior spre mijlocSe da la cuptor 30 min la 200 C.
Ps. nu faceti ca mine! nu va speriati ca nu se intinde crema pe toata suprafata...nu intervneniti cu lingura sa asezati:)) ... cand o puneti la cuptor se uniformizeaza singura......am facut pentru prima data acesta retetasi a iesit fffff buna si fina)..

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii