Taiem carnea fasii lungi,dupa care o taiem bucati mai mici!
Cu un cutit mai ''sanatos''incepem sa o batem pana se va maruntii;nu trebuie sa aibe aspectul celei tocate!
Adaugam sare,piper macinat,ulei de masline,patrunjel tocat,putin usturoi,optional caperele si semintele de pin,mai batem de 2-3 ori cu cutitul,stoarcem zeama de la o lamaie si lasam carnea sa absoarba lamaia;
Formam 4 bile ,le asezam pe felii de portocale sau lamaie si servim;
Pt cei ce adora carnea cruda este un fel de aperitiv deosebit de gustos si sanatos!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii